Veelgestelde vragen – Shop

Hoe veilig is deze winkel?
Deze winkel gebruikt PayPal voor betalingen en PayPal versleutelt automatisch uw vertrouwelijke informatie tijdens het transport van uw computer naar die van ons met behulp van het Secure Sockets Layer-protocol (SSL) met een coderingssleutellengte van 128 bits (het hoogste niveau dat in de handel verkrijgbaar is).

Welke betaalmethoden accepteert u?
We accepteren graag belangrijke creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, allemaal via PayPal.

Heb ik een PayPal-rekening nodig om in deze winkel te kopen?
Nee, u bent niet verplicht om een ​​PayPal-rekening te hebben om in deze winkel te kopen. Hoewel als u al een PayPal-account hebt, u deze mag gebruiken.

– Verzenden

Hoe lang duurt het voordat shirts zijn aangekomen?
Standaard verzending voor bestellingen duurt 5-10 werkdagen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Het hangt af van uw land en de grootte van uw bestelling. De eenvoudigste manier om uw verzendkosten te bepalen, is door de artikelen aan uw winkelwagentje toe te voegen, uw land te selecteren en de kosten automatisch te actualiseren.

Verstuurt u internationaal?
We verzenden naar België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Spanje.

– Ruilen / retourneren

Wat is uw exchange / return-beleid?
Aangekochte artikelen worden bepaald als niet-retourneerbaar als ze worden gedragen en gewassen, tags zijn verwijderd of als de klant schade heeft geleden. Als u een deel of geheel van uw aankoop moet retourneren of ruilen, kunt u het artikel binnen 14 dagen na aankoop retourneren of ruilen. Zorg ervoor dat je eerst contact opneemt met Rainbow Mode via shop [at] rainbowmode [dot] com om het probleem te beschrijven over het item / de items die je wilt retourneren of ruilen, met je contactgegevens, inclusief je naam, adres, telefoon en e-mail . Deze informatie stelt ons in staat om, indien nodig, contact met u op te nemen over het retourneren. Uw geretourneerde artikel (en) kunnen worden ingewisseld voor een uitwisseling en / of restitutie.

Let op: wij vergoeden geen extra verzendkosten die u mogelijk oploopt bij het retourneren of ruilen van artikel (en), tenzij het onze fout is bij het verzenden van de verkeerde maat of artikelen. Controleer uw maat voordat u koopt.

: maattabel

Size Guide

– Onderhoudsinstructies

Was onze shirts alsjeblieft binnenstebuiten in koud water. Hang droog is aanbevolen. STRIJK NIET OP DE GRAFIEK!

– Meer vragen?

Stuur voor meer informatie een e-mail naar shop[at]rainbowmode[punt]com.